links

links
hulpverleners


www.manonbreuker.nl

Maak een afspraak met haar als je een serieuze (beginnende) blessure hebt, of terugkerende (oude) pijn in je lijf. Zij is de kundigste, wijs, en doet alles met een groot hart. Ik spreek uit ervaring. Ik noem haar altijd de beste muzikantendokter van Nederland. Sommigen kennen haar als de hoofdpijndokter backstage bij de Parade.

Ze werkt fysiek met je, spoort klachten en spanning op, waardoor je spanning loslaat. Trauma aanboort. Opnieuw gaat stromen. Ze legt verrassende, treffende verbanden, gaat veel verder dan symptoombestrijding, is heel

duidelijk en zorgvuldig en lief en komt zelf oorspronkelijk ook

uit de danswereld. Wordt vergoed als je aanvullend bent verzekerd.

Haar standplaats is Amersfoort.


FAAM Health Den Haag. Twee te gekke mensen, goed in hun vak!

manueel therapeut Arjan Mulder

ergotherapeut Fenke Aarsbergen

Fenke is gespecialiseerd in handen. Ik kreeg geweldige oefeningen waardoor mijn overbelaste middenhand weer genas. Zij werkt nauw samen met Arjan, de manueel therapeut, die niet alleen de klacht behandelt maar je ook bijpraat, interviewt, raad geeft hoe met spanning fysiek en mentaal om te gaan en gezond te worden/ goed voor jezelf te (leren) zorgen.


Dokter Yao - Chinese acupunctuur Den Haag

Mijn ervaring: Zeer geschikt voor behandeling van acute pijn en verkramping aan spieren en pezen. Ik werd er een keer mee naartoe gesleept door iemand, die er al jaren succesvol komt voor reumatische klachten aan zijn hand. Ik had in die tijd een triggerfinger en kreeg na een kort interview her en naalden (wat geen pijn deed). Vervolgens werd ik 20 minuten ten ruste gelegd op een bed in een eigen kamer. Mijn hand en arm leken even later wel in de fik te staan. Na een kwartiertje nam de pijn snel af en ik verliet zonder klacht de praktijk. Ik bezoek dokter Yao bij acute klachten aan mijn hand, arm of schouder.


Praktijk Vederlicht - als je meer zoekt en het pad naar zelfrealisatie en zelfontwikkeling op wilt met hulp van energetisch helen.. Vida is een prachtige sjamaan hier in Den Haag waar de liefde vanaf spat. Tevens geschoold als operatie verpleegkundige dus: she is the best of both worlds!


bewegingsoefeningen

nek en bovenrug

rug

schouder en arm

hand en pols

heup

benen


Stichting Leergeld

Deze stichting helpt kinderen t/m 18 jaar met het meedoen aan activiteiten. Zo ook met culturele activiteiten. Heb jij een leerling (t/m 18 jaar) en zijn de kosten voor het kopen van nieuwe dansschoenen, een blokfluit of andere benodigde kleding of materialen voor het volgen van de les een hindernis.. Stichting Leergel ondersteunt graag!


www.juliescott.nl

Ontdek Julie's Scott's geweldige muziek, stem en persoonlijkheid! Ik begeleid haar songs nu 20 jaar. Ze is m'n soulmate, we hadden 13 jaar het bedrijf Scott & Drost music and theatre en gaven samen zangles, presentatietrainingen en ieder jaar een zangvakantie. We hebben onze eigen Scott & Drost methode ontwikkeld om je bij te staan in leren zingen en spreken. We maken nog steeds samen muziek en performances op locatie.

Julie is de fijnste zangcoach die jij je maar kunt wensen. Ze geeft groeps en prive les. Julie is daarnaast een super getalenteerd en vrijdenkend inspirator en organisator.  


theaterschool Rabarber, niet alleen voor de jeugd. Ook als vooropleiding voor de toneelschool: Het tussenjaar genoemd, of voor talentontwikkeling voor volwassenen


Huis van Vervoering - De theaterbroedplaats voor alle 55 plussers van Den Haag en omstreken!

We organiseren iedere zomer de hele maand juli zomerschool. Dan krijg je op 3 dagdelen in de week theater, zang, improvisatie en bewegingslessen van heel diverse vaste docenten en gasten.

Daarnaast maken we eens in de twee jaar een muzikale theatervoorstelling op locatie. Check onze site!Bijzondere plekken, musici en ensembles


Het Gelukskabinet

Spirituele kadoshop op Zoutmanstraat 18a Den Haag.

De sfeer, de mineralen, de salie en de ontelbare wierookjes zijn er ongeƫvenaard. Er zijn Boedha- en andere beelden, klankschalen, sieraden.

Er is prachtig aardewerk, een gigantische collectie (porseleinen) deurknoppen. En er zijn bijzondere kastjes, bijzettafels en allerhande lampen.

Sidney, de man aan het roer is een prachtman. Sidney heeft helende handen. Ik noem hem altijd de kerncentrale van Den Haag. Op zaterdag staat zijn vrouw Moos er ook. Op onverwachte momenten speel ik er opbeurende muziekjes op de vleugel in de winkel. We geven als nodig healingsessies. Op afspraak, na sluitingstijd. Vind ons leuk op Facebook en hou onze activiteiten in de gaten!


Theater Branoul

Bonbondoos, vaudevillesfeer, klein maar fijn. In hartje Den Haag achter 't Voorhout. Theatervoorstellingen, theaterdiners, monologen, muziekavonden, stand up comedy, kunstgeschiednis cursussen, lezingen, zaalverhuur


Maaike Peterse

Expressieve celliste, sessiemuzikant, super veelzijdig, theatraal, thuis in klassiek en pop. Ze speelt o.m. met liedjes om te janken samen met Julie Scott en in Kingfisher Sky.


Modelo62

Nieuwe muziekensemble met veel uitstraling en een

belevenis om een concert van ze mee te maken. Muziek die je nog nooit hebt gehoord! Adembenemend, weird, experimenteel, pakkend en soms ook ontroerend mooi. Nog niet ontdekt topensemble voor hedendaags klassiek.


Vasilis Sefanopoulos contrabassist

Een van de meest bescheiden, meest bijzondere, avontuurlijke, all roundste bassisten van het westelijk halfrond, met standplaats Den Haag.

 

http://www.bobbymitchellpiano.com

Begenadigd concertpianist, improvisator en mooi mens, leer 'm kennen!


http://www.cavalierikostumes.com/ 

Annelies de Ridder maakt de prachtigste creaties aan kleding. Ze heeft gewerkt voor alle grote en middelgrote theatergezelschappen in Nederland! Daarnaast is ze een super lief en betrokken mens en zeer benaderbaar! Je kunt haar creaties kopen, haar ook vragen of je iets mag huren. Misschien wil ze wel iets verstellen zodat het ook jou zit als gegoten! Kijk op haar site en kijk je ogen uit.


Studio's

Pepijn Stutterheim

Pepijn is de beste geluidsman van Den Haag. We hebben met hem o.m. de Dune Sessions opgenomen. Hij engineert in zijn eigen studio gevestigd in Binck 36 te Den Haag, is veel op tour met de groten (oude vaste mixer van Bram Vermeulen) en hij is ook gitarist. Super toffe man en goeie vriend. Dus als je nog iemand zoekt om jezelf retegoed op te nemen... Thuis in popmuziek, in jazz en in klassiek!


http://www.marmalademusic.nl/

Studio in Delft. Voor de toetsenfreaks onder ons een klein Walhalla, vol keyboads, Hammonds, Rhodes e.a. en er is een vleugel in een akoestische ruimte. o.a. Sven Figee zit er achter de knoppen.


http://hollandspoorstudios.com

Chris Muller's studio in Den Haag, zit op zolder bij Popradar in Loosduinen, het oude Haags Popcentrum. Super fijne plek, sfeer en engineer. We werken veel met hem.


http://www.silvox.nl/

De studio van Caspar Falke. Veelzijdige engineer in pop, gypsy en tangomuziek. Unieke studio in de Achterhoek voor betaalbare muziekregistratieprojecten. Je kunt er blijven slapen, de sfeer is er super ongedwongen. Ideaal om je op te sluiten en een meerdaagse te plannen. Met  vleugel, fantastische lesleybox en wereldmicrofoon om heel dynamische zangpartijen moeiteloos op te nemen. We hebben er met Fratsen het merendeel van onze Cd's opgenomen. Julie Scott's 2e solo album is Caspar bij Julie in de woonkamer komen opnemen. Caspar heeft ook een platenlabel en distributiemogelijkheden. Dat loopt niet altijd even soepel dus daarbij vinger aan de pols!


Colofon

De portretten op deze site zijn gemaakt door:

Den Haag, Paard van Troje: Nikki Nooteboom

Metropool Hengelo: Tineke Klamer

Vera Groningen: Dit is Suzanne

Ik heb deze site zelf gemaakt met one.com


Bedankt voor je interesse in mijn site.

Grote groet Roeland